February 2019

View all on this date written articles further down below.

Projekti INNOVENTER partneritet me Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës

Diskutimi rreth sfidave me të cilat përballet ekonomia dhe shoqëria shqiptare, të tilla si konkurueshmëria e ulët, niveli i ulët…