news-two

Latest News

Projekti INNOVENTER partneritet me Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës

Diskutimi rreth sfidave me të cilat përballet ekonomia dhe shoqëria shqiptare, të tilla si konkurueshmëria e ulët, niveli i ulët ...
Read More

Thirrje për Aplikim për “Trajnim në fushën e Sipërmarrjes sociale dhe SME/SVM”

ACA – Albania Community Assist, në kuadër të projektit INNOVENTER – Formim Profesional Inovativ për Sipërmarrjen Sociale, i mbeshtetur nga ...
Read More

Thirrje për Aplikim për “TRAJNIM PËR TRAJNERË DHE MENTORË në fushën e Sipërmarrjes sociale dhe SME/SVM”

ACA – Albania Community Assist, në kuadër të projektit INNOVENTER – Formim Profesional Inovativ për Sipërmarrjen Sociale, i mbeshtetur nga ...
Read More

Teatri i Rrugës nëpër Shqipëri zbret në Pogradec

Të rinjtë sjellin nëpërmjet artit problematikat që shqetësojnë komunitetet lokale. Organizata Asistencë për Komunitetin Shqipëri – ACA ...
Read More

Teatri i Rrugës nëpër Shqipëri ‘prek’ Beratin

Nxitje e pjesëmarrjes së komunitetit në vendimarrjen lokale nëpërmjet artit. Këtë javë Teatri i Rrugës mblodhi shumë qytetarë të qytetit ...
Read More

Teatri i Rrugës në Vlorë dhe Himarë

Qytetarët dhe pushuesit ndjekin me interes performancat e të rinjve. ‘Teatri i Rrugës nëpër Shqipëri’ është një risi që e ...
Read More
our-philosophy-is

Donors

Image
Image
Image
Image
Image

 

Image
Image
Image
Image

 

get-connected

useful-links

Connect with Us!